Amersfoort Rainproof Kenniscafé en Workshop

Natte zomers, zoals dit jaar en extreme droogte wisselen elkaar af. Klimaatverandering! Dit heeft invloed op beplanting in tuinen, plantsoenen en bossen. Vaste planten die het altijd goed deden in de tuin kunnen nu verpieteren en volwassen bomen gaan ineens achteruit. Tijd voor actie!

Steenbreek wil onder de noemer van Amersfoort Rainproof je graag bijpraten in de vorm van een kenniscafé. Deze activiteit vindt plaats op 4 november in het Groene Huis. De inloop is vanaf 19.15 uur. Aanmelden is verplicht. Meer informatie over deze activiteit is te vinden op: www.amersfoortrainproof.nl

Een week later, op 11 november, kan je deelnemen aan de Workshop Maak van je tuin een klimaatbestendige tuin. De workshop is gratis en leert hoe jouw tuin kan bijdragen om hittestress, wateroverlast en droogte tegen te gaan. We gaan in kleine groepen aan de slag. Neem daarvoor een plattegrond en foto’s van je eigen tuin mee. Hoe kan je jouw tuin aanpassen of opnieuw inrichten? De workshop wordt gegeven door Elke Blänsdorf en Hélene Oudshoorn, beide tuinontwerper van beroep. Voor aanmelden en meer informatie bezoek www.amersfoortrainproof.nl. De workshop vindt plaats in het Groene Huis van 14uur tot 17uur. Er geldt een maximum van 12 tuinen. Als de workshop vol is, kom je op de wachtlijst voor de volgende keer.

Deze activiteiten worden georganiseerd, buiten de Groene Raad om, door Amersfoort Rainproof.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: